در این حالت شما میتوانید با توجه به نوع سیستم عامل مورد نیاز، یکی از قالب های پیشفرض را انتخاب کنید که در آن بهینه ساز ابری نصب شده است و سرعت عمل بیشتری نسبت به قالب جدید دارد.
قالب پیشفرض را انتخاب کرده و روی دکمه «ادامه» کلیک کنید.
همانطور که در شکل زیر مشاهده میکنید، وارد صفحه تنظیمات شبکه و نوع دیسک میشوید. در این بخش، میتوانید شبکه، نوع آداپتور، حالت IP و همچنین نوع هارد را انتخاب کنید.
لازم به ذکر است در صورت عدم استفاده از شبکه پیش فرض موجود، باید شبکه شخصی سازی شده را در قسمت شبکهها ایجاد کنید.
تنظیمات شبکه: در این قسمت می توان نوع شبکه، نوع آداپتور و حالت IP را انتخاب نمود. لازم به ذکر است در صورت عدم استفاده از شبکه پیش فرض موجود، می بایست شبکه شخصی سازی شده در قسمت شبکهها ایجاد شود.
در قسمت حالت IP گزینههای ذیل وجود دارد:
None: با انتخاب این گزینه آدرس IP به کارت شبکه اختصاص نمییابد.
Manual: با انتخاب این گزینه آدرس IP را می توان به صورت اختصاصی وارد کرد.
DHCP: با انتخاب این گزینه آدرس IP از DHCP ایجاد شده در قسمت مدیریت شبکه اختصاص می یابد.
نوع هارد: بین هاردهای استاندارد، آرشیو، سریع، ویژه نسبت به کاربردتان می توانید انتخاب کنید.
سپس با زدن دکمه «ادامه» به مرحله مشخصات و ایجاد خواهید رسید. در این مرحله نام سرور ابری و نام رایانه یا همان نام سیستم عامل در این قسمت وارد می شود که لازم به ذکر است نام انتخابی نمیتواند فقط عدد باشد و حتما باید انگلیسی باشد.
در پایان با انتخاب گزینه «تایید و ایجاد سرور ابری» و وارد کردن نام سرور ابری و رایانه، سرور ابری با استفاده از قالب پیش فرض ایجاد میشود.
پس از ایجاد سرور ابری، چهار گروه داده متفاوت را روی سرور مشاهده میکنید. اولین گروه جزئیات شبکهای است که سرور ابری به آن متصل است. دومین گروه مربوط به بخش دیسک است که اگر اسنپشاتی برای این سرور گرفته شده باشید، نمایش داده میشود. سومین گروه میزان رم و سیپییو اختصاص دادهشده به سرور را نشان میدهد.
با استفاده از گزینه «مانیتور»، میتوانید به کنسول سرور ابری متصل شوید. پس از وارد کردن پسورد دریافتی از طریق پیامک، وارد سیستمعامل میشوید.
پس از طی مراحل فوق، سرور ابری ایجاد و آماده استفاده خواهد بود.
ﮐﻠﯿﻪ ﺣﻘﻮق ﻣﺎدی و ﻣﻌﻨﻮی اﯾﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﻣﺘﻌﻠﻖ ﺑﻪ دنیای فناوری آراد ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ.